Beoordelingen van Chinees Restaurant Empress Grootegast

Recente recensies

5.0
jakob boersma
19 september 2021

goed eten niks op aan te merken

Pieter H
18 september 2021

Heerlijke maaltijd . Op het juiste tijdstip afgeleverd . Vriendelijke bezorging .

Lisette B
16 september 2021

Heerlijk eten. Supersnelle bezorging. Goed warm en vriendelijke bezorgers!

Jan
14 september 2021

Lekker en erg veel menu D 👍🏻👍🏻

Chris Nijenhuis
11 september 2021
Johanna
7 september 2021

We hebben heerlijk gegeten Personeel heel vriendelijk

Margreet Kanninga
29 augustus 2021

Top

Trienke Hovius
26 augustus 2021

Keurig bezorgd op de juiste tijd. Vriendelijke bezorgster. Heerlijk gegeten zoals altijd. Op naar de volgende bestelling. Super!!!

Hans
19 augustus 2021

Heerlijk gegeten, bezorging keurig en ruimschoots op tijd!

Steenbeek
18 augustus 2021

Goed eten. Snel besteld en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar..

Jh spoelman
15 augustus 2021

Top gegeten En zeer vriendelijke bezorger. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frieda
14 augustus 2021

Altijd heerlijk

Rozi
13 augustus 2021
Ron Huisma
13 augustus 2021

Op laptop uit Opende besteld...aangegeven tijd en pinnen geweldig...

Riny Vogelzang
12 augustus 2021

De bami leek voorgebakken met al die bruine plekjes erop. Saté vlees was droog en het eten was lauw. Niet echt lekker gegeten.

Bert Stuit
8 augustus 2021

Het eten was heerlijk en de bezorger erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wolter Bonnema
7 augustus 2021

👍👍👍100% goed

Evert
5 augustus 2021

Super zoals altijd.

San
1 augustus 2021

Normaal gesproken hebben wij niet veel klachten, maar dit keer waren de loempia s en de kerry kok aangebrand en taai. Ook was de kip van de saté atjar droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
30 juli 2021
Johanna
30 juli 2021

Het was heerlijk 👍🏻

H Buist
27 juli 2021

Het was voortreffelijk

Spoelman
24 juli 2021

Goede service En het was allemaal heerlijk Complimenten aan deze kok.

H
24 juli 2021

Snel bezorgd, lekker eten Wij gaan vaker bestellen!

theo
21 juli 2021

Het was weer top

G. Dijkstra
18 juli 2021

Heerlijk eten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Geerligs
17 juli 2021

Super kwaliteit genieten altijd 2 dagen van jullie eten heerlijk weinig chinezen waar wij zo lekker kunnen eten

Anoniem
8 juli 2021

Jammer dat het vlees te lang doorgebakken was.zijn we niet gewend.

Smedes
2 juli 2021

heerlijke chinese rijsttafel en ruim voldoende

jagerzoo
1 juli 2021

lekker en ruim voldoende eten aarrdige bezorgster zeker een aanrader

Frieda
25 juni 2021

Bedankt voor de extra’s na de vorige keer!!

witteveen
22 juni 2021

de foe yong hai was heel leukker, alleen de 10 miniloempias waren zacht, klef, taai en niet lekker,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinees Restaurant Empress

u krijgt de mini loempia's zeker nog tegoed van ons , excuses!

Rene Pare
20 juni 2021

altijd goede kwaliteit en lekker eten bij dit Chinees Restaurant.

Jacolien van der Kloet
20 juni 2021
Maduro
20 juni 2021

Vers en heerlijk eten. Vriendelijke service.

jager
16 juni 2021

eten was goed warm en van uitstekende kwalliteit snel bezorgd verdiend de vijf steren met glans

Janneke Pop Lodewegen
15 juni 2021

Het eten en de bezorging was prima. Alleen jammer dat we 2x bami gewoon hebben gekregen ipv 1x bami gewoon en 1x Nasi gewoon, zoals besteld

Albertha Sikkema
10 juni 2021

Altijd zeer tevreden. Helaas ontbrak er deze keer iets aan de bestelling. Ik had gebakken banaan mee besteld en die zaten er niet bij...

Pal
8 juni 2021

Eerste keer besteld. Erg lekker! De kroepoek was bij de bezorging vergeten af te geven. Werd even later alsnog bezorgd met een attentie erbij. Wat een service!

Gosse
5 juni 2021

ga zo door. super heerlijk eten en goede bezorging.

Venema
29 mei 2021

Alles was heerlijk en op tijd bezorgd!

J. Veenstra
28 mei 2021
Kanninga
28 mei 2021

Was goed en warm

Uringa
26 mei 2021

Heerlijk eten en goede service. Niks op aan te merken

Tiemersma
25 mei 2021

Precies op tijd, gloeiend heet en lekker!

Klaas
25 mei 2021

Et eten was ruim op tijd. Het was weer heerlijk

Klaver
25 mei 2021

precies op tijd bezorgd Heerlijk gegeten TOP.

Erwin
23 mei 2021

Goed geregeld. Verwachte bezorgtijd 17.50 werd 18.00 dus keurig. Bestelling al om 16.00 geplaatst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina Heeringa
23 mei 2021

Het eten was goed. We hadden via online besteld en aangegeven om het op te halen. We kregen de tijd door dat we om 18.30 uur het konden ophalen ( we hadden om 18 uur besteld) uiteindelijk was het het 19.10 uur klaar. hier waren we ontevreden over.

jansen
22 mei 2021

er zat niet veel smaak aan helaas.

Freek Herman
22 mei 2021

Prima eten, heerlijke nasi en alles vers bereid. Kroepoek heerlijk vers erbij.

Roelie
22 mei 2021
Frans o
16 mei 2021

Was heerlijk maar had iets warmer gemogen.

Eddy
15 mei 2021

precies op tijd bezorgd en goed warm dikke porties nog steeds geen klachten

Anoniem
15 mei 2021

Heerlijk menu met verschillende gerechten.

Marijke Dijkman
15 mei 2021

Het eten was keurig op tijd klaar en het nieuwe menu viel zeker in de smaak.

Wijnalda
14 mei 2021

Goede keuzes uit diverse menu's Snelle service en op afgesproken tijd.

Grietje Veenstra
13 mei 2021

Helaas was alles niet warm, beetje jammer. Eten was verder prima!

Meijer
11 mei 2021

Was wederom weer goed geregeld en smakelijk! Keep up the standaards!!! 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina
6 mei 2021

Het eten was heerlijk! En niet duur. Top kwaliteit. En klantvriendelijkheid is perfect!

Joke en Ids Walda
2 mei 2021

Jet eten was een slappe afspiegeling van wat we gewend zijn. Smakeloos en geen smaak onderscheiding. Leek wel of het maanden in de diepvries had gestaan. Of er is een nieuwe kok met weinig ervaring. Was een teleurstelling. Ook de koekjes of hoe het heten mag was erg waterig. Jammer dit zijn we niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansma
2 mei 2021

Super service

Jelle
30 april 2021

Altijd perfecte kwaliteit!

Wolter
27 april 2021

Altijd goed en lekker Behalve vanavond 17.45 uur via app besteld Volgens mail 18.40 uur klaar geen probleem het was druk Aangekomen 18.40 uur nog een uur gewacht 19.41 vertrokken met koud eten Hopelijk volgende keer weer zoals we gewend zijn

Trienke Hovius
27 april 2021

Lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

Anaïs
27 april 2021

Zeer lekkere bami, snelle service, zal hier zeker vaker bestellen!

bijtje
27 april 2021
Monique Meilink
27 april 2021

Wij bestellen regelmatig en het is altijd heerlijk! Behalve deze keer. De nasi was bruin en de saté keihard. Het was al wat later op de avond, maar het proefde of alles al 3 x was opgewarmd. Nee, dit zijn we absoluut niet gewend van dit geweldige adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Visser
26 april 2021

Was goed verpakt en keurig op tijd bezorgd met een hele beleefde jongeman, complimenten Empress

Geert
17 april 2021

Ik woon niet meer in Grootegast maar ga nog altijd naar Wenpress ik moet er wel een half uur om rijden. Zo goed vinden wij het eten.

Cdw
13 april 2021
Theo
11 april 2021

bestelling op tijd klaar en alles was naar wens

Eddy
10 april 2021

snelle bezorging weer ontzettend veel en nog een lekkere verrassing erbij..

Ids walda
10 april 2021

Helemaal top . Heerlijk precies onze smaak. Zag er weer verzorgt uit vooral het Indische rund stoofvlees. Man wat lekker.

Richard
9 april 2021
Dina pompstra
6 april 2021

Eerste tijd was 19.20 of zo snel mogelijk. Het was er pas rond 20u. En het was absoluut niet warm eerder wat lauw. Erg jammer. Keren ervoor was t prima. Maar dit was wel balen

W.Venema
5 april 2021

Het eten was heerlijk en warm . De bezorging was correct en snel. Super!

Graanstra
5 april 2021

Eten was lekker, jammer genoeg wel de verkeerde bestelling gekregen dit zagen we pas toen we thuis waren. Maar des ondanks was het eten super lekker en hebben we ervan genoten.

Lucie Wegman
5 april 2021

Eten was heerlijk! Hele vriendelijke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021
Wassenaar
4 april 2021

Het eten was heerlijk!

Peter
1 april 2021

Gerechten van erg goede kwaliteit en toch niet duur. Vriendelijke bediening en een slimme, leuke vernieuwde website. We komen hier al jaren en vooral de laatste tijd wordt het alsmaar beter!

Marianne
1 april 2021

Lekker eten. Veel keuze in menu’s. Ook lekker de mini desserts!

klaas weijer
27 maart 2021

het nieuwe menu smaakte heerlijk en de tijdstip dat het bezorgd werd was ook super was precies op tijd

W. Veen
27 maart 2021

Voor de eerste keer online bestelt en laten bezorgen. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en je wordt helemaal op de hoogte gehouden over het verloop van bezorging. Een dikke tien en het eten was wéér heerlijk . Gewoon een hele goede "chinees".

Annette
26 maart 2021

Het eten was stipt op tijd bezorgd Het eten was goed warm en de gerechten smaakten erg lekker. Een echte aanrader.

Trienke Hovius
24 maart 2021

Lekker gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Goed ingepakt om het lekker warm te houden. Prima!!

TT
24 maart 2021

Keurig op tijd, nog goed heet en natuurlijk erg smakelijk

Gert
21 maart 2021

Hij klopte ! En.....t was errug lekker ! Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
21 maart 2021

Vandaag online menu E besteld, stond op de juiste tijd klaar voor afhalen en was heerlijk. Alleen jammer van de mini loempia's, die waren doorweekt van een saus. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marchien
21 maart 2021

Het eten is fantastisch lekker.

Eddy
20 maart 2021

Weer heerlijk gegeten en een vlotte bezorging. Top!

Richard
17 maart 2021

Wij hebben genoten! Heerlijk menu voor 2 personen, de Gado Gado en de extra Kimchi. Bedankt en tot snel!

Marijke Evers
15 maart 2021

Bij het afhalen wordt de tijd die je afspreekt niet gehaald. Je kunt het beter laten bezorgen, daar wordt de afgesproken tijd beter gehanteerd dan bij het afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Noorderwerf
14 maart 2021

Heerlijk eten en op tijd gekregen 18 :00 besteld kwam iets later is over gebeld en dat was maar 10 minuten super !!! Hier gaan wij vaker lekjer chinees bestellen !!!!

Rozi
12 maart 2021
Edens
11 maart 2021

Haal al jaren lang bij deze Chinees. Super aardige mensen en echt geweldige kwaliteit! Top!

Miranda
11 maart 2021

Menu A en menu D besteld, keurig optijd bezorgd en heerlijk ervan gegeten!

Elsemieke
7 maart 2021

Goede service. Bellen als de bestelling wat later is ( ging om een kwartier). Vervolgens kwamen ze ons ook nog tegemoet met wat lekkers. Tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazenberg
7 maart 2021

Bestelling 18 minuten te laat klaar Loempia zeer veel vet of oud vet of vet niet heet genoev Krokant kip wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Walda
6 maart 2021

Het was heerlijk. Per ongeluk te vroeg besteld en wed heel snel geleverd. Vroeg gegeten was zeker geen straf.

biessels
6 maart 2021

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd bij de camper bezorgd. Merci!

Anoniem
6 maart 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten!

Richard Eerdmans
6 maart 2021

Fantastisch!! En bedankt voor de extra’s

Gert
5 maart 2021

Perfect !

T van der Vries
28 februari 2021

Niet de bestelling gekregen die besteld had helaas dat was wel een teleurstelling

Alie van der Meer
28 februari 2021

Wij hebben weer genoten van het heerlijke eten.

IV
28 februari 2021

Eten was goed alleen het werd 45 minuten later bezorgd dan het aangegeven tijdstip

Harm
28 februari 2021

Uur te laat geleverd, bami en nasi prima, bijgerechten allemaal droog en daardoor niet lekker.

boersma
28 februari 2021

goed eten, bezorging was ook goed volgens afspraak

C.Visser
27 februari 2021

Het eten was nog heerlijk warm en de bezorgtijd was keurig op tijd, met vriendelijke dame, voor herhaling vatbaar

Richard
25 februari 2021

Ossenhaas Paradijs is voortreffelijk! Net zoals het andere menu. Een aanrader! Bedankt!

Greta
25 februari 2021

Voor de eerste keer besteld en gegeten. De bestelling was bijna een uur later bezorgd, ( 19.35- werd 19.25) is wel netjes opgelost, maar de volgende keer gaan we ophalen.

Naomi
21 februari 2021

Heerlijk gegeten en een snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Witteveen
21 februari 2021

Het smaakte heerlijk. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilbrand top
21 februari 2021

menu voor 2 personen besteld, netjes op de gewenste tijd thuisbezorgd, ruim voldoende en lekker gegeten

Theo van der Vries
20 februari 2021

Bestelling was prima en op de afgesproken tijd klaar

Marchien Hut
20 februari 2021

Bezorger was bijna een uur later dan in de mail gemeld en het eten was niet zo warm meer. Erg jammer. Verder is het eten altijd overheerlijk. Afhalen was even niet mogelijk ivm ziekte. Dus wel fijn dat bezorgen nu mogelijk is. Beter per mail iets later aangeven als het zo druk is.

j.klinkhamer
20 februari 2021

ik wil graag een banknummer van u ontvangen zodat ik mijn bestelling van gisteren kan betalen

Eddy
19 februari 2021

weer dik in orde. aanrader

Mol
17 februari 2021

Het was weer lekker!

Trienke Hovius
13 februari 2021

Heerlijk gegeten. Top!!

E de Vries
10 februari 2021

Super lekker

Tanke
9 februari 2021

Heerlijk gegeten! Precies op het gereserveerde ophaal moment was het klaar. Aanrader.

witteveen
7 februari 2021

eten was wel goed maar had graag mijn bestelling gekregen iv dipe van andere klant vond oplossing niet super hebben nu dat andere opgegeten geen korting ofzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Stuit
7 februari 2021

Het eten was erg lekker, keurig op tijd ondanks het slechte weer. De bezorger was ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
6 februari 2021

Perfect en precies op tijd!

Spoelman
5 februari 2021

Lekker eten. Snelle bezorging en erg vriendelijke bezorger top.

Ilse van der Vaart
5 februari 2021

Normaal snel geholpen en nooit wat op te merken aan het eten. Deze keer moesten we 35 minuten wachten tot het klaar was en vervolgens was een deel van het eten koud en eten waar bij 2 soorten in 1 bakje zaten zat helemaal door elkaar heen. Beetje jammer helaas

Regina
4 februari 2021

Het eten was heerlijk en super veel. We kunnen er morgen nog een keertje van eten

Corine
3 februari 2021

Netjes op tijd klaar en smaakt prima!

Heide
1 februari 2021

Erg lekker en veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V d velde
25 januari 2021

Altijd super

Roelie
24 januari 2021

Heerlijk gegeten! En super handig die vernieuwde website waarop je je bestelling kan plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der molen
23 januari 2021

Snelle bezorging ,super lekker gegeten en vriendelijke spontane bezorgster.

Eddy
22 januari 2021

lekker eten en ruim op tijd bezorgd door de eigenaresse zelf een aanrader in deze coronatijden..

Rianne
18 januari 2021

Erg lekker gegeten. Alleen lijken de porties kleiner geworden dan we de afgelopen jaren zijn gewend. Indisch rundvlees uit menu E is een aanrader. Het portie uit het menu was veel te klein voor hoe lekker het was.

Buist
17 januari 2021
Boersma
17 januari 2021

Door de gladde wegen was de bestelling vertraagd, logisch! We kregen extra eten erbij voor het ongemak, we hebben heerlijk gegeten. Zoals gewoonlijk, super service en lekker eten.

PH
15 januari 2021

Lekker eten goed op temperatuur. Ondanks de afstand Vriendelijke bezorging . Het was1 graad boven nul . Hier gaan wij zeker nog eens bestellen.

Peter
15 januari 2021

Goed eten voor een nette prijs! Perfecte bezorging.

ton plattel
10 januari 2021

Prima eten. Jammer dat er niet bezorgd wordt op 9825

Marlous
9 januari 2021

Goede en snelle service.

Jeanine
2 januari 2020

Bezorging was een uur te laat helaas. Erg vervelend met kleine kinderen die op eten zitten te wachten. Verder was het eten weer top!!

Marianne
2 januari 2020

Heerlijk gegeten. Veel keuze in menu’s. Tip. Ivm COVID, laat niet meer dan 2 mensen binnen wachten.

Regina
1 januari 2020

Ik vond het netjes dat jullie belden dat dd bezorger wat later was. Maar als ik had geweten dat de bezorger op de fiets kwam dan had ik het eten liever zelf opgehaald aangezien het eten koud was toen het op onze borden lag. Erg jammer want jullie kwaliteit van het eten is altijd erg uitstekend.

Jannie
1 januari 2020
Homan
30 december 2020

Lekker gegeten!

Richard
29 december 2020

Vandaag voor de 3e x bij Empress afgehaald. Wat een lieve mevrouw achter de balie! Ze is geïnteresseerd in mensen en ik kreeg zelfs nog een extraatje mee. Het eten was weer fantastisch! Tot de volgende keer en alvast een goede jaarwisseling voor jullie!

Reactie van Chinees Restaurant Empress

U ook heel veel dank! ...ik Wens u een voorspoedige 2021 en vooral Corona-free de komend jaar voor ons allemaal .

Klasien
28 december 2020

Eten was voortreffelijk en bezorging erg vlot en eten was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

talsma
27 december 2020

het was wer heerlijk

Gwen
27 december 2020

Heerlijk eten en klantvriendelijk en snelle bezorging

Bekkema
26 december 2020

Uitstekend, voor herhaling vatbaar. Grote porties.

Trienke Hovius
26 december 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling keurig op tijd. Goed ingepakt om warm te houden. Super!

De jong
24 december 2020

Alles was uitstekend. Grote porties

Marchien
22 december 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Dankjewel

Hanneke
20 december 2020
Merijn
19 december 2020

Lekker eten, super snel Prima website

Igor
17 december 2020

Lekkere maaltijd!

Sylvia
12 december 2020

Top! Erg lekker en precies op tijd!

Jongsma
12 december 2020

Heerlijke gerechten!

Frieda Koops
11 december 2020

Keurig op tijd kregen wij heerlijk eten!

W Beelen
9 december 2020

Wij hebben heerlijk gegeten

Elsinga
29 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Lekker eten & goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jettie
29 november 2020

Heerlijk gegeten ,we hadden veel te veel . Nwe Kyoto menu , heerlijk die ossenhaas met teriyaki saus .via de website besteld en meteen betaald , ophalen en het stond al klaar , ideaal !!!!

Marianne
16 november 2020

Het was goed en lekker klaargemaakt. Op de site veel keuze en eenvoudig te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
15 november 2020

Het was naar wen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Homan
8 november 2020

Zoals altijd weer prima in orde! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ates
1 november 2020

Patat was niet te eten Jammer kan je beter niet verkopen dan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
29 oktober 2020

Vandaag voor de 2e keer besteld bij Empress. Voorheen kwam ik wel eens bij de Chinees in Marum. Die viel me tegen qua kwaliteit. Empress is wat mij betreft echt een aanrader, de afhaalgerechten zijn erg lekker en de mensen zijn aardig. Duimpjes 👍🏻 omhoog dus voor jullie! Tot ziens en bedankt!

Ben
24 oktober 2020

Altijd staat het eten net klaar wanneer we het eten ophalen..het eten is altijd super!! Top Chinees restaurant!

Richard
24 oktober 2020
Rianne
13 oktober 2020

Het was heerlijk! Bakjes goed gevuld ook qua groenten en vlees We komen gauw weer!

M. Swieringa
10 oktober 2020

Voor de eerste keer eten besteld. Besteltijd18.00uur......uiteindelijk 29 minuten nog moeten wachten tot 18.29uur. Niet echt fijn met 3 kleine kinderen wachtend in de auto. Eten was qua smaak wel redelijk, echter meer koud dan warm. Voor ons eens maar niet weer helaas.

Hebing
10 oktober 2020

Was smakeloos eten was smakeloos Bami weinig groente Loempia veel taugé weinig kip Voor ons jij was de beste maar dit keer was echt slecht echt smakeloos sorry 🤔

Bert Stuit
28 september 2020

Het was weer erg goed. Een compliment aan de eigenaar voor het naleven van de corona regels. Super goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoogenberg
24 september 2020

Erg handig die nwe bestel app !en ook meteen betalen .dus alles zo klaar

Judith
24 september 2020

Halen er al jaren geregeld een menu af, en het is altijd goed! Als we een menu item willen ruilen voor iets anders is dat nooit een probleem. Zeer tevreden

T.Hoeksema
19 september 2020

Uitstekend

Maaike
18 september 2020

Prima eten, snel klaargemaakt. Ruim voldoende, warm, smakelijk. Vriendelijk bij afhaal, net restaurant van binnen. Voor herhaling vatbaar.

Esther
7 september 2020

Prijs kwaliteit prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kanninga
4 september 2020

Goede service en producten

Vayne
28 augustus 2020

We hadden dit keer een ander menu, voor de afwisseling. Alles was lekker, behalve de Indonesische kip. Deze was flauw gekruid en rook naar kattenvoer uit blik. Het meeste was heerlijk zoals we gewend zijn! Jammer dat de gebakken banaan niet knapperig was.

Niemeijer
26 augustus 2020
Marchien
26 augustus 2020

Wij zijn al jaren klant van deze mensen en altijd “dik” tevreden.

M vd Spaan
24 augustus 2020

Heerlijk eten en op tijd klaar! Niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien Haan
16 augustus 2020

Er ontbrak een bak bami; ik had nasi én bami besteld, maar kreeg alleen maar nasi.

Reactie van Chinees Restaurant Empress

excuses ! dat de bami ontbraak , die krijgt u zeker nog te goed van ons! en met wat verrassinkje erbij extra !

Evenhuis
14 augustus 2020

Perfect

Margriet
13 augustus 2020

Altijd zeer tevreden, op genoemde tijd klaar, heerlijk gegeten.

Hendrika van der Zaag
25 juli 2020

Heerlijk eten, vriendelijke bediening!

Hut
20 juli 2020

Online besteld lekker gegeten. Op de aangegeven tijd klaar. Super geregeld. Ook mooi dat je de menu's aan kunt vullen met extra persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aafke
11 juli 2020
Joosen
10 juli 2020
Kim
25 juni 2020
Reactie van Chinees Restaurant Empress

dank je wel kim voor je bezoek!

Plattel
20 juni 2020
Reactie van Chinees Restaurant Empress

dank u wel en tot volgende week ehh !! meneer Plattel 😄

Stol
20 juni 2020
Reactie van Chinees Restaurant Empress

wat leuk ,dat u de moeite neemt om een reactie te geven , dat waardeer ik altijd .

Pepijn
18 juni 2020

Altijd goed !

Reactie van Chinees Restaurant Empress

fijn om te horen dat het eten goed bevalt , en u bent altijd welkom ! 😊

Jenny
8 juni 2020

Goed eten,niks op aan te merken!!

Reactie van Chinees Restaurant Empress

hartelijk dank voor uw bezoek en erg blij met uw enthousiast reactie !