Beoordelingen van Chinees Restaurant Empress Grootegast

Recente recensies van Chinees Restaurant Empress Grootegast

5 sterren na 176 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service En het was allemaal heerlijk Complimenten aan deze kok.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker eten Wij gaan vaker bestellen!

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit genieten altijd 2 dagen van jullie eten heerlijk weinig chinezen waar wij zo lekker kunnen eten

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het vlees te lang doorgebakken was.zijn we niet gewend.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke chinese rijsttafel en ruim voldoende

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en ruim voldoende eten aarrdige bezorgster zeker een aanrader

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de extra’s na de vorige keer!!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

de foe yong hai was heel leukker, alleen de 10 miniloempias waren zacht, klef, taai en niet lekker,

Reactie van Chinees Restaurant Empress:u krijgt de mini loempia's zeker nog tegoed van ons , excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd goede kwaliteit en lekker eten bij dit Chinees Restaurant.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en heerlijk eten. Vriendelijke service.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed warm en van uitstekende kwalliteit snel bezorgd verdiend de vijf steren met glans

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging was prima. Alleen jammer dat we 2x bami gewoon hebben gekregen ipv 1x bami gewoon en 1x Nasi gewoon, zoals besteld

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer tevreden. Helaas ontbrak er deze keer iets aan de bestelling. Ik had gebakken banaan mee besteld en die zaten er niet bij...

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Erg lekker! De kroepoek was bij de bezorging vergeten af te geven. Werd even later alsnog bezorgd met een attentie erbij. Wat een service!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ga zo door. super heerlijk eten en goede bezorging.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en op tijd bezorgd!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en warm

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Niks op aan te merken

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, gloeiend heet en lekker!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Et eten was ruim op tijd. Het was weer heerlijk

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd bezorgd Heerlijk gegeten TOP.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld. Verwachte bezorgtijd 17.50 werd 18.00 dus keurig. Bestelling al om 16.00 geplaatst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. We hadden via online besteld en aangegeven om het op te halen. We kregen de tijd door dat we om 18.30 uur het konden ophalen ( we hadden om 18 uur besteld) uiteindelijk was het het 19.10 uur klaar. hier waren we ontevreden over.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zat niet veel smaak aan helaas.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, heerlijke nasi en alles vers bereid. Kroepoek heerlijk vers erbij.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk maar had iets warmer gemogen.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd bezorgd en goed warm dikke porties nog steeds geen klachten

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu met verschillende gerechten.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was keurig op tijd klaar en het nieuwe menu viel zeker in de smaak.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede keuzes uit diverse menu's Snelle service en op afgesproken tijd.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was alles niet warm, beetje jammer. Eten was verder prima!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom weer goed geregeld en smakelijk! Keep up the standaards!!! 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! En niet duur. Top kwaliteit. En klantvriendelijkheid is perfect!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jet eten was een slappe afspiegeling van wat we gewend zijn. Smakeloos en geen smaak onderscheiding. Leek wel of het maanden in de diepvries had gestaan. Of er is een nieuwe kok met weinig ervaring. Was een teleurstelling. Ook de koekjes of hoe het heten mag was erg waterig. Jammer dit zijn we niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfecte kwaliteit!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker Behalve vanavond 17.45 uur via app besteld Volgens mail 18.40 uur klaar geen probleem het was druk Aangekomen 18.40 uur nog een uur gewacht 19.41 vertrokken met koud eten Hopelijk volgende keer weer zoals we gewend zijn

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere bami, snelle service, zal hier zeker vaker bestellen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig en het is altijd heerlijk! Behalve deze keer. De nasi was bruin en de saté keihard. Het was al wat later op de avond, maar het proefde of alles al 3 x was opgewarmd. Nee, dit zijn we absoluut niet gewend van dit geweldige adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed verpakt en keurig op tijd bezorgd met een hele beleefde jongeman, complimenten Empress

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik woon niet meer in Grootegast maar ga nog altijd naar Wenpress ik moet er wel een half uur om rijden. Zo goed vinden wij het eten.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling op tijd klaar en alles was naar wens

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging weer ontzettend veel en nog een lekkere verrassing erbij..

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top . Heerlijk precies onze smaak. Zag er weer verzorgt uit vooral het Indische rund stoofvlees. Man wat lekker.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste tijd was 19.20 of zo snel mogelijk. Het was er pas rond 20u. En het was absoluut niet warm eerder wat lauw. Erg jammer. Keren ervoor was t prima. Maar dit was wel balen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en warm . De bezorging was correct en snel. Super!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, jammer genoeg wel de verkeerde bestelling gekregen dit zagen we pas toen we thuis waren. Maar des ondanks was het eten super lekker en hebben we ervan genoten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Hele vriendelijke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerechten van erg goede kwaliteit en toch niet duur. Vriendelijke bediening en een slimme, leuke vernieuwde website. We komen hier al jaren en vooral de laatste tijd wordt het alsmaar beter!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Veel keuze in menu’s. Ook lekker de mini desserts!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het nieuwe menu smaakte heerlijk en de tijdstip dat het bezorgd werd was ook super was precies op tijd

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer online bestelt en laten bezorgen. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en je wordt helemaal op de hoogte gehouden over het verloop van bezorging. Een dikke tien en het eten was wéér heerlijk . Gewoon een hele goede "chinees".

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was stipt op tijd bezorgd Het eten was goed warm en de gerechten smaakten erg lekker. Een echte aanrader.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Goed ingepakt om het lekker warm te houden. Prima!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, nog goed heet en natuurlijk erg smakelijk

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij klopte ! En.....t was errug lekker ! Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag online menu E besteld, stond op de juiste tijd klaar voor afhalen en was heerlijk. Alleen jammer van de mini loempia's, die waren doorweekt van een saus. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is fantastisch lekker.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en een vlotte bezorging. Top!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten! Heerlijk menu voor 2 personen, de Gado Gado en de extra Kimchi. Bedankt en tot snel!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij het afhalen wordt de tijd die je afspreekt niet gehaald. Je kunt het beter laten bezorgen, daar wordt de afgesproken tijd beter gehanteerd dan bij het afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd gekregen 18 :00 besteld kwam iets later is over gebeld en dat was maar 10 minuten super !!! Hier gaan wij vaker lekjer chinees bestellen !!!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Haal al jaren lang bij deze Chinees. Super aardige mensen en echt geweldige kwaliteit! Top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu A en menu D besteld, keurig optijd bezorgd en heerlijk ervan gegeten!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Bellen als de bestelling wat later is ( ging om een kwartier). Vervolgens kwamen ze ons ook nog tegemoet met wat lekkers. Tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling 18 minuten te laat klaar Loempia zeer veel vet of oud vet of vet niet heet genoev Krokant kip wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Per ongeluk te vroeg besteld en wed heel snel geleverd. Vroeg gegeten was zeker geen straf.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd bij de camper bezorgd. Merci!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!! En bedankt voor de extra’s

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de bestelling gekregen die besteld had helaas dat was wel een teleurstelling

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer genoten van het heerlijke eten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen het werd 45 minuten later bezorgd dan het aangegeven tijdstip

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat geleverd, bami en nasi prima, bijgerechten allemaal droog en daardoor niet lekker.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, bezorging was ook goed volgens afspraak

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog heerlijk warm en de bezorgtijd was keurig op tijd, met vriendelijke dame, voor herhaling vatbaar

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ossenhaas Paradijs is voortreffelijk! Net zoals het andere menu. Een aanrader! Bedankt!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en gegeten. De bestelling was bijna een uur later bezorgd, ( 19.35- werd 19.25) is wel netjes opgelost, maar de volgende keer gaan we ophalen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

menu voor 2 personen besteld, netjes op de gewenste tijd thuisbezorgd, ruim voldoende en lekker gegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima en op de afgesproken tijd klaar

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was bijna een uur later dan in de mail gemeld en het eten was niet zo warm meer. Erg jammer. Verder is het eten altijd overheerlijk. Afhalen was even niet mogelijk ivm ziekte. Dus wel fijn dat bezorgen nu mogelijk is. Beter per mail iets later aangeven als het zo druk is.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik wil graag een banknummer van u ontvangen zodat ik mijn bestelling van gisteren kan betalen

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer dik in orde. aanrader

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op het gereserveerde ophaal moment was het klaar. Aanrader.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was wel goed maar had graag mijn bestelling gekregen iv dipe van andere klant vond oplossing niet super hebben nu dat andere opgegeten geen korting ofzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, keurig op tijd ondanks het slechte weer. De bezorger was ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en precies op tijd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Snelle bezorging en erg vriendelijke bezorger top.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal snel geholpen en nooit wat op te merken aan het eten. Deze keer moesten we 35 minuten wachten tot het klaar was en vervolgens was een deel van het eten koud en eten waar bij 2 soorten in 1 bakje zaten zat helemaal door elkaar heen. Beetje jammer helaas

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en super veel. We kunnen er morgen nog een keertje van eten

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en smaakt prima!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! En super handig die vernieuwde website waarop je je bestelling kan plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging ,super lekker gegeten en vriendelijke spontane bezorgster.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en ruim op tijd bezorgd door de eigenaresse zelf een aanrader in deze coronatijden..

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Alleen lijken de porties kleiner geworden dan we de afgelopen jaren zijn gewend. Indisch rundvlees uit menu E is een aanrader. Het portie uit het menu was veel te klein voor hoe lekker het was.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de gladde wegen was de bestelling vertraagd, logisch! We kregen extra eten erbij voor het ongemak, we hebben heerlijk gegeten. Zoals gewoonlijk, super service en lekker eten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed op temperatuur. Ondanks de afstand Vriendelijke bezorging . Het was1 graad boven nul . Hier gaan wij zeker nog eens bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een nette prijs! Perfecte bezorging.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Jammer dat er niet bezorgd wordt op 9825

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te laat helaas. Erg vervelend met kleine kinderen die op eten zitten te wachten. Verder was het eten weer top!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel keuze in menu’s. Tip. Ivm COVID, laat niet meer dan 2 mensen binnen wachten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het netjes dat jullie belden dat dd bezorger wat later was. Maar als ik had geweten dat de bezorger op de fiets kwam dan had ik het eten liever zelf opgehaald aangezien het eten koud was toen het op onze borden lag. Erg jammer want jullie kwaliteit van het eten is altijd erg uitstekend.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 3e x bij Empress afgehaald. Wat een lieve mevrouw achter de balie! Ze is geïnteresseerd in mensen en ik kreeg zelfs nog een extraatje mee. Het eten was weer fantastisch! Tot de volgende keer en alvast een goede jaarwisseling voor jullie!

Reactie van Chinees Restaurant Empress:U ook heel veel dank! ...ik Wens u een voorspoedige 2021 en vooral Corona-free de komend jaar voor ons allemaal .

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk en bezorging erg vlot en eten was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was wer heerlijk

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en klantvriendelijk en snelle bezorging

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, voor herhaling vatbaar. Grote porties.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling keurig op tijd. Goed ingepakt om warm te houden. Super!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was uitstekend. Grote porties

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Dankjewel

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, super snel Prima website

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Erg lekker en precies op tijd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd kregen wij heerlijk eten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Lekker eten & goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ,we hadden veel te veel . Nwe Kyoto menu , heerlijk die ossenhaas met teriyaki saus .via de website besteld en meteen betaald , ophalen en het stond al klaar , ideaal !!!!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed en lekker klaargemaakt. Op de site veel keuze en eenvoudig te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was naar wen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima in orde! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was niet te eten Jammer kan je beter niet verkopen dan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 2e keer besteld bij Empress. Voorheen kwam ik wel eens bij de Chinees in Marum. Die viel me tegen qua kwaliteit. Empress is wat mij betreft echt een aanrader, de afhaalgerechten zijn erg lekker en de mensen zijn aardig. Duimpjes 👍🏻 omhoog dus voor jullie! Tot ziens en bedankt!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd staat het eten net klaar wanneer we het eten ophalen..het eten is altijd super!! Top Chinees restaurant!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Bakjes goed gevuld ook qua groenten en vlees We komen gauw weer!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer eten besteld. Besteltijd18.00uur......uiteindelijk 29 minuten nog moeten wachten tot 18.29uur. Niet echt fijn met 3 kleine kinderen wachtend in de auto. Eten was qua smaak wel redelijk, echter meer koud dan warm. Voor ons eens maar niet weer helaas.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was smakeloos eten was smakeloos Bami weinig groente Loempia veel taugé weinig kip Voor ons jij was de beste maar dit keer was echt slecht echt smakeloos sorry 🤔

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed. Een compliment aan de eigenaar voor het naleven van de corona regels. Super goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg handig die nwe bestel app !en ook meteen betalen .dus alles zo klaar

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Halen er al jaren geregeld een menu af, en het is altijd goed! Als we een menu item willen ruilen voor iets anders is dat nooit een probleem. Zeer tevreden

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, snel klaargemaakt. Ruim voldoende, warm, smakelijk. Vriendelijk bij afhaal, net restaurant van binnen. Voor herhaling vatbaar.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en producten

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden dit keer een ander menu, voor de afwisseling. Alles was lekker, behalve de Indonesische kip. Deze was flauw gekruid en rook naar kattenvoer uit blik. Het meeste was heerlijk zoals we gewend zijn! Jammer dat de gebakken banaan niet knapperig was.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn al jaren klant van deze mensen en altijd “dik” tevreden.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op tijd klaar! Niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Er ontbrak een bak bami; ik had nasi én bami besteld, maar kreeg alleen maar nasi.

Reactie van Chinees Restaurant Empress:excuses ! dat de bami ontbraak , die krijgt u zeker nog te goed van ons! en met wat verrassinkje erbij extra !

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer tevreden, op genoemde tijd klaar, heerlijk gegeten.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bediening!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld lekker gegeten. Op de aangegeven tijd klaar. Super geregeld. Ook mooi dat je de menu's aan kunt vullen met extra persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Chinees Restaurant Empress:dank je wel kim voor je bezoek!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Chinees Restaurant Empress:dank u wel en tot volgende week ehh !! meneer Plattel 😄

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Chinees Restaurant Empress:wat leuk ,dat u de moeite neemt om een reactie te geven , dat waardeer ik altijd .

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed !

Reactie van Chinees Restaurant Empress:fijn om te horen dat het eten goed bevalt , en u bent altijd welkom ! 😊

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten,niks op aan te merken!!

Reactie van Chinees Restaurant Empress:hartelijk dank voor uw bezoek en erg blij met uw enthousiast reactie !