Beoordelingen van Chinees Restaurant Empress Grootegast

Recente recensies van Chinees Restaurant Empress Grootegast

5 sterren na 62 reviews

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Alleen lijken de porties kleiner geworden dan we de afgelopen jaren zijn gewend. Indisch rundvlees uit menu E is een aanrader. Het portie uit het menu was veel te klein voor hoe lekker het was.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de gladde wegen was de bestelling vertraagd, logisch! We kregen extra eten erbij voor het ongemak, we hebben heerlijk gegeten. Zoals gewoonlijk, super service en lekker eten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed op temperatuur. Ondanks de afstand Vriendelijke bezorging . Het was1 graad boven nul . Hier gaan wij zeker nog eens bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een nette prijs! Perfecte bezorging.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Jammer dat er niet bezorgd wordt op 9825

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te laat helaas. Erg vervelend met kleine kinderen die op eten zitten te wachten. Verder was het eten weer top!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel keuze in menu’s. Tip. Ivm COVID, laat niet meer dan 2 mensen binnen wachten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het netjes dat jullie belden dat dd bezorger wat later was. Maar als ik had geweten dat de bezorger op de fiets kwam dan had ik het eten liever zelf opgehaald aangezien het eten koud was toen het op onze borden lag. Erg jammer want jullie kwaliteit van het eten is altijd erg uitstekend.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 3e x bij Empress afgehaald. Wat een lieve mevrouw achter de balie! Ze is geïnteresseerd in mensen en ik kreeg zelfs nog een extraatje mee. Het eten was weer fantastisch! Tot de volgende keer en alvast een goede jaarwisseling voor jullie!

Reactie van Chinees Restaurant Empress:U ook heel veel dank! ...ik Wens u een voorspoedige 2021 en vooral Corona-free de komend jaar voor ons allemaal .

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk en bezorging erg vlot en eten was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was wer heerlijk

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en klantvriendelijk en snelle bezorging

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, voor herhaling vatbaar. Grote porties.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling keurig op tijd. Goed ingepakt om warm te houden. Super!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was uitstekend. Grote porties

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Dankjewel

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, super snel Prima website

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Erg lekker en precies op tijd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd kregen wij heerlijk eten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Lekker eten & goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ,we hadden veel te veel . Nwe Kyoto menu , heerlijk die ossenhaas met teriyaki saus .via de website besteld en meteen betaald , ophalen en het stond al klaar , ideaal !!!!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed en lekker klaargemaakt. Op de site veel keuze en eenvoudig te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was naar wen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima in orde! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was niet te eten Jammer kan je beter niet verkopen dan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 2e keer besteld bij Empress. Voorheen kwam ik wel eens bij de Chinees in Marum. Die viel me tegen qua kwaliteit. Empress is wat mij betreft echt een aanrader, de afhaalgerechten zijn erg lekker en de mensen zijn aardig. Duimpjes 👍🏻 omhoog dus voor jullie! Tot ziens en bedankt!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd staat het eten net klaar wanneer we het eten ophalen..het eten is altijd super!! Top Chinees restaurant!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Bakjes goed gevuld ook qua groenten en vlees We komen gauw weer!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer eten besteld. Besteltijd18.00uur......uiteindelijk 29 minuten nog moeten wachten tot 18.29uur. Niet echt fijn met 3 kleine kinderen wachtend in de auto. Eten was qua smaak wel redelijk, echter meer koud dan warm. Voor ons eens maar niet weer helaas.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was smakeloos eten was smakeloos Bami weinig groente Loempia veel taugé weinig kip Voor ons jij was de beste maar dit keer was echt slecht echt smakeloos sorry 🤔

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed. Een compliment aan de eigenaar voor het naleven van de corona regels. Super goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg handig die nwe bestel app !en ook meteen betalen .dus alles zo klaar

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Halen er al jaren geregeld een menu af, en het is altijd goed! Als we een menu item willen ruilen voor iets anders is dat nooit een probleem. Zeer tevreden

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, snel klaargemaakt. Ruim voldoende, warm, smakelijk. Vriendelijk bij afhaal, net restaurant van binnen. Voor herhaling vatbaar.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en producten

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden dit keer een ander menu, voor de afwisseling. Alles was lekker, behalve de Indonesische kip. Deze was flauw gekruid en rook naar kattenvoer uit blik. Het meeste was heerlijk zoals we gewend zijn! Jammer dat de gebakken banaan niet knapperig was.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn al jaren klant van deze mensen en altijd “dik” tevreden.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op tijd klaar! Niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Er ontbrak een bak bami; ik had nasi én bami besteld, maar kreeg alleen maar nasi.

Reactie van Chinees Restaurant Empress:excuses ! dat de bami ontbraak , die krijgt u zeker nog te goed van ons! en met wat verrassinkje erbij extra !

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer tevreden, op genoemde tijd klaar, heerlijk gegeten.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bediening!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld lekker gegeten. Op de aangegeven tijd klaar. Super geregeld. Ook mooi dat je de menu's aan kunt vullen met extra persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Chinees Restaurant Empress:dank je wel kim voor je bezoek!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Chinees Restaurant Empress:dank u wel en tot volgende week ehh !! meneer Plattel 😄

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Chinees Restaurant Empress:wat leuk ,dat u de moeite neemt om een reactie te geven , dat waardeer ik altijd .

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed !

Reactie van Chinees Restaurant Empress:fijn om te horen dat het eten goed bevalt , en u bent altijd welkom ! 😊

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten,niks op aan te merken!!

Reactie van Chinees Restaurant Empress:hartelijk dank voor uw bezoek en erg blij met uw enthousiast reactie !